• Categories
 • Actuacions del Mag Xevi a les residències de la ciutat

  08/12/2015

  El passat dilluns 7 de desembre, l’il·lusionista Xevi va actuar per a la gent gran que resideix a l’Asil Surís i a la Residència de la plaça Miquel Murlà, i demà dimecres dia 9 repetirà l’actuació.

  Aquesta actuació ve propiciada per l’Associació Amics del Museu de la nostra ciutat, que cada mes ofereix als residents d’ambdós centres uns matins de distracció. En mesos anteriors han consistit en la presentació de diferents projeccions de filmets de procedència variada que reflecteixen la vida de Sant Feliu. Entre altres títols, s’han vist el vídeo de TVCB sobre el niu de metralladores recentment obert al públic, “Sant Feliu de Guíxols en colors” d’Anna Vicens, “La mirada del viatger” de VideoPlay, “Les Campanes de Sant Feliu” de Josep M. Vicens, “Història del Barri del Puig” de Ferran Massanas, “Homenatge a Josep Torrent Buch” de Carles Torrent, “Fem un Passeig?” de l’Arxiu Municipal i “Viure el passat”, d’Anna Vicens.

  Aquest mes, i com a regal de Nadal,  amb la complicitat de l’Associació Amics de la Casa Màgica de Santa Cristina d’Aro, l’il·lusionista Xevi s’ha brindat a actuar desinteressadament en aquests centres de gent gran per portar uns moments d’il·lusió als nostres avis que no es poden desplaçar fàcilment a les activitats públiques que s’ofereixen.

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies