• Categories
 • L’eurodiputat Terricabras visita Sant Feliu abans de l’acte electoral d’ERC d’avui

  08/12/2015
  Terricabras, parlant amb paradistes i clients del mercat, amb Albert Polo i Martí Viñals darrere. (Foto:Jordi Serra)

  El dissabte dia 5 de desembre ERC Guíxols, amb motiu de la campanya electoral, va organitzar una trobada amb l’eurodiputat i filòsof Josep Maria Terricabras, molt conegut a la nostra ciutat. Primerament, els assistents van tenir l’oportunitat de seure amb ell al Bar La Gaviota, a migdia, on explicava, principalment, la seva tasca a Brussel·les, tot comentant anècdotes, i es mostrava amb plena confiança de que si aquí fem bé la feina i l’acabem, allà, a “Europa”, al final ens faran costat. Va dir que se sent respectat allà Europa i que el tenen amb molta consideració. Fins i tot, els del PP europeu, va deixar anar, el temen. Però sí que va dir que els catalans no siguem impacients amb aquestes negociacions que tenim entre mans perquè a Brussel·les també els pactes es fan llargs, i que no cal  esverar-se en explicar-nos perquè “no som el centre del món” i a Europa hi ha infinitat de problemes i més grossos.

  En segon moment, en Josep Maria Terricabras, acompanyat de membres d’ERC de la localitat, varen fer una passejada pel centre de la vila repartint fulletons per a aquestes eleccions del 20 de desembre sota el lema “el 20D, defensa el teu vot” en què s’hi presenten, per part d’ERC, Gabriel Rufián i Joan Tardà. També van donar a la gent del carrer fulletons per a un acte que té lloc avui 8 de desembre, a les 21 hores, a la Casa Irla, on intervindran Teresa Jordà, Anna Simó i Elisenda Pérez. Durant la passejada, el qui va ser professor de filosofia de l’Institut de Sant Elm durant molts anys, Terricabras, va anar saludant a molta gent que coneixia i es va anar posant al dia de Sant Feliu amb l’ajuda de l’Albert Polo. Fins i tot, abans, fent el cafè al Bar La Gaviota, va tenir l’oportunitat de saludar a un antic alumne seu, que ara és alcalde, en Carles Motas, i també el va venir a trobar un paisà seu de Calella que estava per Sant Feliu. Com ell va dir: “tinc un tros de cor a Sant Feliu”.

   

  L’acte d’avui

  ERC Guíxols dóna tret de sortida amb el primer acte de campanya que tindrà lloc avui dia 8 de desembre a les 21’00h a Casa Irla. Durant aproximadament 45 minuts, els ponents parlaran del que van a fer els independentistes a Madrid en les properes eleccions del 20 de desembre, de la mà de Teresa Jordà, cap de llista per Girona al Congrés i Anna Simó, Diputada al Parlament de Catalunya i la exregidora del PSC a Calonge (ara a MES) Elisenda Pérez.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies