• Categories
 • Presentació del llibre col·lectiu “Bibliorelats” i curs de màgia, a la Biblioteca

  16/12/2015
  L'il·lusionista internacional Xevi impartirà el 2n curs de màgia per a infants, a la Biblioteca.

  El proper dijous 17 de desembre es presentarà a la Biblioteca de Sant Feliu de Guíxols un llibre molt especial,  Bibliorelats, que inclou, entre moltes d’altres narracions, un conte de la guixolenca Josefina Coll.

  Aquest llibre és producte d’un dels cursos d’escriptura creativa organitzats per la biblioteca de Sant Feliu i també perquè la mateixa biblioteca surt retratada en aquest relat de la Josefina que ha estat seleccionat entre molts d’altres d’escriptors novells per a formar part del recull que ara es presenta.

  L’editorial Arola edita aquest recull de 24 contes que tenen les biblioteques públiques com a espai literari i que alhora són petits retalls d’històries més extenses, històries de moments d’ahir, d’avui i de demà, sempre amb el llibre com a protagonista.

  La presentació es farà a dos quarts de vuit del vespre a la Biblioteca i comptarà amb la presència de l’escriptora Josefina Coll, autora  d’un dels relats, Maria Victòria Rodrigo, del col·lectiu Reusenques de Lletres, l’escriptor Miquel Aguirre, l’escriptora Núria Martí Constans i el regidor de cultura Jordi Vilà.

  Curs de Màgia infantil per Nadal

  Una altra activitat per aquestes dates de Nadal a la biblioteca de Sant Feliu és el Segon curs de màgia a càrrec del famós  il·lusionista Xevi.

  L’any passat es va organitzar el primer curs amb gran èxit de participació i aquest any es repeteix aquest curset, dirigit a infants de 8 a 12 anys, amb moltes novetats i activitats diferents.

  El taller es farà de 10 a 12 del matí els dies 28, 29, 30 i 31 de desembre, a la Biblioteca Pública Octavi  Viader i Margarit. Per a participar-hi caldrà formalitzar-ho anant a la biblioteca. El preu de la inscripció és de 20 euros.

  En finalitzar el curs els participants i el mag Xevi  faran un espectacle de cloenda al Ganxó Parc, el Parc infantil de Nadal, que estarà situat dins el pavelló municipal d’Esports de La Corxera, dissabte dia 2 de gener, a les 11 del matí.

   

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies