• Categories
 • Nota de l’ANC en relació a les eleccions estatals

  17/12/2015

  L’ANC insta a la unitat d’acció de les formacions favorables al procés constituent de la República Catalana que es presentin a les eleccions estatals del proper 20 de desembre.

  Entenem que aquesta unitat d’acció, per part dels diputats i senadors que siguin elegits al Congrés i al Senat a Madrid, s’ha de centrar en la funció d’altaveus de la voluntat del poble català expressada el 27S, per defensar el posicionament del Parlament i del Govern de Catalunya i per donar suport als successius passos que legítimament s’emprenguin des de Catalunya, tant per impulsar el procés d’independència, com per la regeneració democràtica i la justícia social que són implícites al procés català.

  Aconseguir una representació independentista sòlida que doni suport als posicionaments del Parlament de Catalunya i defensi els interessos de Catalunya al llarg del procés de separació com a nació, és positiu per reforçar el procés de sobirania fins a formalitzar-la finalment. Per tant, recomanem la participació dels ciutadans catalans el 20D per assolir un progrés major de les forces independentistes.

  Així mateix donem ple suport i us animem a expressar la vostra solidaritat, als càrrecs electes locals sobre els quals recau l’amenaça d’haver protagonitzat actes de sedició i rebel·lia per haver fet possible amb el seu vot l’adhesió del respectiu Ajuntament a la Resolució del Parlament de Catalunya.

  Per acabar es vol transmetre una idea clara i inequívoca: l’ANC no fallarà.

  La nostra única raó de ser és aconseguir la independència. Gràcies a la il·lusió de tanta i tanta gent hem arribat molt lluny. Ara, malgrat incerteses i dificultats, no ens aturem. Seguim treballant per culminar la construcció del nou país.

   

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies