• Categories
 • Josep Melcior Muñoz (PSC) passarà a tenir dedicació exclusiva el 2016

  21/12/2015

  El primer tinent d’alcalde, Josep Melcior Muñoz (PSC), fins ara amb una dedicació parcial de mitja jornada, passarà a tenir dedicació exclusiva el 2016, segons ha pogut saber Tribuna Ganxona, un tema que serà tractat en el ple extraordinari de demà, en el qual s’hauria d’aprovar els pressupost municipal del proper any.

  Amb aquesta dedicació exclusiva, Muñoz tindria un sou anual de més de 40.000 €, fet que ha aixecat ja les crítiques de Guíxols des del Carrer (GdC), que presentarà una sèrie d’esmenes al ple de demà. La plataforma ciutadana presentarà una esmena on proposarà rebaixar la retribució anual del primer Tinent d’Alcalde.

  GdC, totalment en contra

  Però no només el futur sou de Muñoz fa clamar Guíxols des del Carrer. Els d’esquerres es queixen que l’equip de govern  només ha donat 4 dies de marge a l’oposició (dissabte i diumenge inclosos) entre la recepció de la documentació i la celebració del ple extraordinari de pressupostos, que tindrà lloc demà.

  Guíxols des del Carrer- Entesa recorda a l’actual alcalde que aquests són els mateixos “vicis” que en l’anterior mandat ell mateix recriminava al  govern anterior. Aquesta decisió, segons GdC, és totalment contradictòria amb el programa electoral dels partits de govern.

  Tot i això,  Guíxols des del Carrer presentarà un total de 21 esmenes al pressupost municipal del 2016, que es debatran en el ple de demà. D’entre elles destaca una disposició addicional per endegar un procés de pressupostos participatius que permeti prendre decisions en  matèria d’inversió en serveis i béns de manera participada amb el ciutadà, per afavorir la transparència.

  Altres esmenes van referides a la necessitat d’activar un servei de primera acollida a les persones nouvingudes, la declaració de zones de reserva marina a la costa de Sant Feliu, la inversió en polítiques d’habitatge social, l’increment de partides pressupostàries destinades a acció social, les millores d’adequació en la Via Ferrada, la construcció del nou IES o el compromís de destinar el 0,7% dels ingressos propis a temes de cooperació, acció solidària i ajut al desenvolupament.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies