• Categories
 • Punt de prestigi (Llagostera B 1 – Guíxols 1)

  22/12/2015

  Partit molt seriós dels d’Ivan Quintana que van plantar cara al líder de la categoria, el Llagostera B, que no havia perdut cap punt al seu camp. Un punt i bon joc que confirma la reacció de l’equip ganxó.

  A davant, l’equip més golejador de la categoria i líder indiscutible. Però ja des de l’inici, el Guíxols va demostrar que no tenia intenció de deixar-se intimidar per això, i va jugar al filial llagosterenc de tu a tu. Els primers 45 minuts, el pes del partit el va portar el Llagostera B, però el Guíxols va saber frenar molt bé tot l’atac. Les ocasions més clares per part del Guíxols van ser un xut llunyà de Xavi Mora, i un fort xut de Callicó, que l’ex del Guíxols, Dani Castilla va aturar.

  El segon temps, el Guíxols va sortir molt fort, i va avisar a la porteria de Castilla. Musa, al 55, va enviar un pilota al pal que podia haver suposat el 1 a 0. Pocs minuts després, Manu va firmar, amb una vaselina de cap, el gol dels blaugrana. Poc va durar l’alegria, però, ja que en poc menys de 5′ van veure com Miquel, de córner, igualava el marcador.

  Els últims minuts van ser un duel de tu a tu, on qualsevol dels dos equips es podia haver endut els tres punts, però gràcies a les bones actuacions de Yasin i Castilla, el marcador va quedar igual.

  Tot i que un punt pot semblar poc, la imatge que va donar el Guíxols al terreny de joc va ser molt positiva, i van poder marxar de vacances molt orgullosos de la seva feina. Amb aquest, els ganxons ja porten 4 partits sense conèixer la derrota, i es situen 13è a la classificació, amb 18 punts, i a 7 del 3er classificat.

  El pròxim partit, el 10 de gener a les 12 al Josep Sunyer i Arxer, contra el Vilamalla, 14è classificat amb 17 punts. Una victòria del Guíxols, l’allunyaria de les posicions de descens.

  Captura de pantalla 2015-12-22 a les 01.09.49


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies