• Categories
 • ERC Guíxols valora els resultats electorals

  24/12/2015

  Des de la secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya a Sant Feliu de Guíxols volen agrair als 1834 votants que els van fer confiança “i que dia a dia ajuden a construir una ciutat millor i un país més just i més lliure”.

  ERC qualifica el resultat com a “molt esperançador”, doblant el nombre de representants de les Comarques Gironines al Congrés amb 2 diputats i triplicant el nombre de diputats al principat, aconseguint-ne 9. Al Senat, on no tenien representació, enguany han  guanyat les eleccions a Catalunya amb 6 representants, 2 per Girona.

  En la nota de premsa , els republicans diuen que “anem consolidant un partit transversal, fort i totalment compromès amb el benestar dels ciutadans i la independència, aconseguint una majoria de gent compromesa en la defensa de la transformació social, el benestar social i la dignificació del món del treball”.

  Els grans objectius que Esquerra Republicana de Catalunya encarna han sortit clarament reforçats. “El temps de la República ha arribat a Catalunya, i si algun dia hi ha una república espanyola, estarem encantats de tenir-hi una relació de germanor”, diuen.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies