• Categories
 • La Casa Irla segueix apostant pels concerts en l’inici de 2016

  30/12/2015
  La Taverna Cas Romagué de la Casa Irla, regentada ara per l’activista cultural d’origen irlandès Kevin Abbott, continua programant concerts per a l’inici de l’any 2016. L’agenda de la taverna pel gener és la següent:

  – Dijous 31 de desembre, 23:00 h.: The PARTY TO END ALL THE PARTIES: Sessió de ball amb Dj Noir i Dj Lu.

  – Dissabte 2 de gener, 21:00 h.: XAVIER CALVET (St Feliu, indie folk, cantant de Bullitt i Saint Tropez) & Dj NOBI (pop i rock dels 80’s i 90’s)
  Balsarenyenc de naixement, ganxó d’adopció, Xavier Calvet toca i canta a bandes com Bullitt, on fa indie/hardcore, o Saint Tropez, en la seva faceta més pop, i a part, en el seu projecte en solitari d‘indie folk, abans conegut com a Lazy Juo, ara amb el seu nom, fa cançons que et poden recordar a Ben Gibbard, els Foo Fighters més tranquils, Promise Ring, Jimmy Eat World, i amb un toc de pop anglès.

  – Diumenge 3 de gener, 20:00 h.: RYAN BOLDT (Canadà, indie folk, cantant dels Deep Dark Woods)
  Boldt és el cantant i compositor dels The Deep Dark Woods, amb els quals elabora belles cançons íntimes que s’omple de tradicions que es troben en llocs com la música folk anglesa, el country blues, i el rhythm and blues dels anys 60’s. Va néixer als grans prats canadencs, a Saskatoon, però es va mudar a Chemainus, a la Columbia Britànica quan tenia 19 anys, i és on va començar a escriure cançons.

  – Dimecres 6 de gener, 21:00 h.: VINYL NIGHT. Audicions d’àlbums clàssics

  – Dijous 7 de gener, 21:00 h.: Jam Session amb The FANTASTIC IRLASTIC BAND. La jam més boja.

  – Divendres 8 de gener, 21:00 h.: The FLAT PACK (Bcn, Hot blues, early jazz and hillbilly)
  Després del seu exitós concert a la Plaça del Mercat, tornen els Flat Pack amb el seu ritme frenètic per ballar.

  – Dissabte 9 de gener, 21:00 h.: Festa Swing & Lindy Hop.
  Vine a gaudir de la música swing i del Lindy Hop per primer cop a la Casa Irla. Bona música dels anys ’30 i d’aquest ball que està tant de moda a la província. Per a ballar i combatre el fred d’hivern.

  – Diumenge 10 de gener, 17:00 h.: GIANNI GAGLIARDI & LUÍS GONZÁLEZ TRIO (NYC & Girona, jazz)
  El trio va néixer el 2008 de la necessitat d’una formació experimental en la qual aplicar i posar a prova els seus coneixements, inquietuds i musicalitat dels tres components. El trio és un grup actiu a l’Estat amb una gran quantitat de concerts i han gravat sis àlbums. Luis González Trio i el gran saxofonista Gianni Gagliardi, que viu a Nova York, estan fent una gira conjunta. Ells han gravat junts un nou CD a Nova York amb composicions originals i arranjaments amb el flamenc i la influència de la música espanyola.

  – Dimecres 13 de gener, 21:00 h.: QUIZ MUSICAL. Jocs de preguntes i respostes per equips.

  – Dijous 14 de gener, 21:00 h.: OPEN MIC o Micro Obert. Vine a tocar les teves cançons.

  – Divendres 15 de gener, 21:30 h.: SUEÑO DE CAPRICORNIO (St Feliu, rock) concert 50 SUEÑOS
  A mig camí entre el pop i el rock, Sueño de Capricornio ens ofereix bàsicament cançons: per escoltar, per ballar o per somiar. Darrere d’elles, Juli Comes, compositor i cantant, ens apropa al seu món. Un món que potser no sigui tan diferent al dels altres, només que adornat amb música i lletres.

  – Diumenge 17 de gener, 17:00 h.: KINSALE (Terrassa, folk / pop)
  Kinsale es presenta com un duet elegant, innovador i molt sorprenent. La calidesa de les cançons, la majoria en anglès i de sonoritat acústica, converteixen la proposta en molt propera i agradable. La seva joventut, 19 i 20 anys, sorprèn per la manera de prendre’s la interpretació de les cançons i la importància que donen a l’afinació de les veus.

  – Dimecres 20 de gener, 21:00 h.: VINYL NIGHT. Audicions d’àlbums clàssics

  – Dijous 21 de gener, 21:00 h.: Jam Session amb The FANTASTIC IRLASTIC BAND. La jam més boja.

  – Divendres 22 de gener, 21:00 h.: NACHO ALONSO & MARTA ROSÉS. Concert entre amics. (Soul, blues, rock & pop)

  – Dimecres 27 de gener, 21:00 h.: QUIZ MUSICAL. Jocs de preguntes i respostes per equips.

  – Dijous 28 de gener, 21:00 h.: OPEN MIC o Micro Obert. Vine a tocar les teves cançons.

  – Divendres 29 de gener, 21:00 h.: GRATEFUL BLUES (Girona, blues)
  Grateful Blues neix l’any 2006 com a format de duet acústic de country blues, en retrobar-se aquests dos músics després d’una dècada d’aventures individuals. Manel Rost va viure nou anys al sud dels Estats Units, de Texas a New Orleans. Allà va formar part de l’escena habitual de Memphis Tennesse col.laborant amb músics com Richard Johnston o la cantant i contrabaixista Amy LaVere. Lluís Figueras va viure durant deu anys a Irlanda. Va formar part de la Rob Strong Band i la Mary Stokes Band, entre molts altres projectes, tocant a la majoria de festivals de blues tant d’Irlanda com d’Europa. Ha acompanyat músics com Billy Boy Arnold, Eddy King, o Angela Brown.

  – Diumenge 31 de gener, 17:00 h.: QUICO TRETZE (Igualada, folk acústic) & NAVRATILOVA (St Feliu, cantautor folk de talent limitat)
  QUICO 13: Diplomat en Enginyeria Industrial i Tècnic de so (d’estudi i de directe) i també guitarrista de formacions musicals. De la passió per la música m’esdevé la necessitat d’escriure per tal d’expressar emocions que em col·lapsen… Inspirat en milers de lletres de cançons, escriu els texts com si fossin melodies, seguint un tempo interior que fa renunciar a qualsevol mètrica imposada.
  NAVRATILOVA: des de Sant Feliu de Guíxols, alter-ego musical de l’Agus Segura, també als folkies Ask The Dust. Cantautor de talent limitat, sempre amb la seva guitarreta de 100 pessetes, i ,sobretot, combatiu i exempt de drets a SGAE. Navratilova és la seva faceta més intimista, minimalista i hippy.

  Tots els concerts a la Casa Irla, c/ Algavira 65-69, de Sant Feliu de Guíxols. Gratuïts / donació voluntaria


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies