• Categories
 • 225 persones fan el primer bany de l’any

  02/01/2016
  (ACN)

  Unes 225 persones, una setantena menys que l’any passat, van participar aquest divendres a la una del migdia en el primer bany de l’any a la platja de Sant Feliu.

  Els núvols, la fred i la baixa temperatura de l’aigua no ha esta cap impediment perquè petits i grans hagin saltat al mar per donar la benvinguda al 2016. Aquesta iniciativa està organitzada pel Club Aquàtic Xaloc i el Centre Excursionista Montclar i compta amb la col·laboració de l’ajuntament de la ciutat.

  En un principi només hi participaven un grup d’amics que van impulsar aquesta iniciativa però, avui en dia i després de divuit anys, ja compta amb centenars de participants i centenars més que s’ho miren curiosos des del passeig.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies