• Categories
 • ERC treballa per aprofundir en la transparència a l’Ajuntament

  05/01/2016
  Jordi Vilà és tinent d'alcalde per ERC a la ciutat.

  ERC Guíxols ha emès un comunicat de premsa en el qual considera que l’aprovació del pressupost general abans de finalitzar l’any correspon a “un compromís amb la ciutat i amb les persones” alhora que es fa copartícip d’uns números en què “l’alliberament nacional i la justícia social hi són ben representats amb números i persones” i en què “es marquen les línies a seguir en el sí de l’Ajuntament”.

  El comunicat continua dient que “començar l’any amb una bona base ha de permetre ser més eficients en la gestió” i puntualitza que estan treballant per aprofundir en matèria de transparència i dades obertes del consistori ja que, asseguren, des de la nit de cap d’any es poden consultar en línia una sèrie de dades del nostre Ajuntament.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies