• Categories
 • 200 infants s’han beneficiat de la recollida de joguines de Creu Roja Joventut

  09/01/2016

  Creu Roja Joventut ha realitzat la Campanya de Joguines els beneficiaris de la qual han estat 200 infants inscrits a la campanya: 140 a Sant Feliu de Guíxols, 28 a Santa Cristina d’Aro i 32 a Castell-Platja d’Aro-S’Agaró.

  Un total de 20 voluntaris d’entre 10 a 30 anys han assignat 5 i 6 joguines aproximadament a cada infant. La tasca dels voluntaris ha estat recollir, seleccionar, netejar, assignar i embolicar un total de 1003 joguines.

  Creu Roja Joventut vol donar les gràcies a totes les persones que han fet possible que aquests 200 infants poguessin gaudir d’un dia tan màgic amb les seves joguines i també la col·laboració dels següents establiments, escoles, empreses i entitats:

   

  Col·laboradors:

  TV Costa Brava, Diari Digital TV Costa Brava, Ràdio JOY FM, Ràdio Sant Feliu, Tribuna Ganxona, Setmanari Àncora, Bugaderia Cap Ducal, Centre Avenir Fanalenc, Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, Drim Platja d’Aro, ABS Mossos d’Esquadra del Baix Empordà, Botifesta, Nou so, La Vienesa.

   

  Punts de recollida:

  ABS Mossos d’Esquadra del Baix Empordà, Centre Cívic Tueda, Centre Cívic Salvador Espriu, Biblioteca Octavi Viader i Margarit, Escola Cor de Maria i Sant Josep, Escola l’Estació, Escola Gaziel, Casa Lila de Platja d’Aro, Oficina de Turisme de Platja d’Aro, Biblioteca Municipal de Platja d’Aro, Centre Avenir Fanalenc, Escola els Estanys, Escola Fanals, IES Ridaura Castell – Platja d’Aro, Punt d’informació Juvenil Platja d’Aro, Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, Serveis Socials de Santa Cristina d’Aro, Punt d’igualtat Santa Cristina d’Aro, Punt Jove Santa Cristina d’ Aro, Farmàcia Maria Lourdes Fuentes Santa Cristina d’Aro, Escola Pedralta Santa Cristina d’Aro, Punt Macro Recollida de Joguines Creu Roja Joventut 12 de Desembre a Passeig de Sant Feliu de Guíxols

   

  Moltes gràcies per la vostra solidaritat.

   

   

   

   

   

   

   

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies