• Categories
 • L’ANC celebra la investidura de Carles Puigdemont i ERC la valora

  13/01/2016
  Membres de l'ANC i afins independentistes, celebrant l'acord a la seu de l'ANC a Sant Feliu (Foto: GUÍXOLS PER LA INDEPENDÈNCIA)

  La setmana passada representants de Guíxols per la Independència varen assistir a diverses concentracions sota el lema VOLEM GOVERN. Afortunadament, els governants van estar a l’alçada, arribant a un acord per investir President i formar Govern per tirar endavant el mandat democràtic sorgit del 27S.

  Per celebrar l’acord, la família de Guíxols per la Independència es varen reunir, el dissabte passat, en el local de les Galeries Sant Joan i varen compartir aquest moment d’alegria vibrant d’esperances.

  L’ANC Guíxols dóna l’enhorabona a Carles Puigdemont, 130è President de la Generalitat de Catalunya i anima el nou govern a impulsar i desplegar la Declaració aprovada pel Parlament el passat 9 de novembre alhora que es comprometen a donar-hi tot el suport des de la societat civil.

  ERC emet un comunicat de valoració

  ERC Guíxols, per la seva banda, declara que “avui som més aprop de la independència, som davant d’un acord històric que posa en valor la transversalitat i la diversitat del país al servei de la causa comuna de la justícia i la llibertat”alhora que es mostren ” plenament satisfets del resultat de la feina feta entre tots els que hem fet de cosidors”.

  El partit independentista agraeix profundament els darrers gestos de generositat de totes les parts, de manera especial el pas al costat del President Mas i, també, la implicació de la CUP en afavorir l’estabilitat parlamentària.

  Per ERC, l’acord permet “iniciar el procés constituent com a eina per eixamplar la base social en favor de la independència i en la materialització d’un país nou, net i just en què totes les forces polítiques i socials tenim l’oportunitat de sumar-nos a un procés de baix a dalt per fer néixer la República catalana”.

  ERC també vol que totes les forces de progrés partidàries del dret a decidir i l’autodeterminació s’impliquin en la definició de la nova Constitució catalana, i no defugin la construcció republicana d’un nou estat del benestar al servei de les classes populars, mitjanes i treballadores.

   

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies