• Categories
 • La CUP denuncia emergència social d’habitatge a Sant Feliu

  18/01/2016
  La regidora de CUP a Sant Feliu, Elena Delgado.

  La CUP Guixols exigeix a l’equip de govern que prengui mesures urgents per potenciar l’habitatge social i sancioni els bancs i grans empreses amb pisos buits i dóna suport al recent comunicat de la PAH de Sant Feliu de Guixols, que denuncia el primer desnonament de l’any, del qual no es saben els detalls. Tot i que el consistori ha ofert a la família desnonada 15 dies en una pensió, no se sap quina solució final oferiran. El comunicat també remarca la inexistència de pisos de lloguer social i recorda que a la nostra ciutat hi ha 148 pisos buits en propietat d’entitats bancàries i incideix en la manca de voluntat política del govern local d’ aplicar la llei 24/2015 d’habitatge i els acords aprovats en el consistori en virtut de les tres mocions presentades per la PAH i una altra presentada conjuntament per Guíxols des del Carrer i la CUP.

  Referent als pisos desocupats que es troben en mans d’entitats bancàries i grans empreses, la CUP exigeix que l’equip de govern prengui les mesures adients per sancionar els bancs i grans empreses amb immobles desocupats per períodes de més de 2 anys, tal i com estipula la llei, i proposen que s’insti a posar-les en lloguer social i que aquests bancs treballin en cooperació amb serveis socials i el consistori per crear una borsa d’habitatge social.

  CUP Guixols recorda també que existeixen moltes famílies ocupant pisos de manera “il·legal” per no haver de veure’s al carrer o sota un pont.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies