• Categories
 • Entren a robar a la seu de Destil·leries Bonet i fereixen un policia local

  23/01/2016

  Un agent de la policia local va resultar ahir ferit durant un acte de servei mentre intentava detenir uns lladres. Els fets van tenir lloc pels volts de les cinc de la matinada. Una trucada alertava que se sentien uns sorolls dins la nau de Destilerías Bonet, al carrer del Mall. Fins allà es van desplaçar patrulles de la policia local i dels Mossos d’Esquadra. Quan van arribar, els lladres continuaven a dins, és per això que els agents es van col·locar estratègicament. En un moment de l’operatiu, els lladres van intentar fugir per una de les entrades, moment en què el policia en va poder atrapar un. Però automàticament al darrere seu van aparèixer dos lladres més. Entre tots tres van tirar a terra l’agent, que va ser agredit i es va fer mal a la cama, fet que li va impedir poder evitar que s’escapessin els lladres. Fins al lloc es va desplaçar una ambulància del SEM, que va traslladar el policia fins a l’hospital de Palamós, on li van diagnosticar un trencament de la tíbia a l’altura del genoll.

  Pel que fa als lladres, un total de 4, van fugir i van abandonar el vehicle. Dins hi havia una llança tèrmica –utilitzada habitualment per obrir caixes fortes– i documentació. De moment, els agents ja han identificat un dels lladres, que seria veí de Barcelona i de nacionalitat marroquina.

  Segons hem pogut saber, els lladres era el segon dia que entraven a les oficines de l’antiga destil·leria -ara magatzem de distribució de begudes-. El primer dia haurien dissenyat l’operació per rebentar la caixa forta i el següent dia, amb tots els estris, l’haurien rebentat. Per sort, l’alerta va impedir que els lladres haguessin tingut temps suficient per poder perpetrar el delicte totalment. L’agent de policia local -l’únic que hi havia de servei a Sant Feliu aquella nit- va ser qui en va sortir més malparat.

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies