• Categories
 • Detingut per delicte contra la salut pública

  25/01/2016
  Un cabdell de marihuana com els que els Mossos d'Esquadra van trobar a la finca de S'Agaró.

  Agents dels  Mossos d’Esquadra van detenir el passat 16 de gener un home de 22 anys, de nacionalitat saudita i veí de Roda de Ter (Osona), com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

  Aquell migdia, els mossos van rebre l’alerta d’un possible robatori en un domicili de S’Agaró. Uns testimonis van veure diverses persones sortint d’una casa carregades amb sacs de plàstics. A causa del fort vent i perquè algunes de les bosses es van esparracar en introduir-les al maleter d’un cotxe, van sortir volant cabdells de marihuana, que es van escampar pel terra.

  Quan els mossos van arribar al lloc van localitzar una escampadissa de cabdells secs de marihuana, però les persones que la portaven ja havien marxat. Els agents van recollir els cabdells i van comptabilitzar més de 5’5 quilos de substància.

  Seguidament, els mossos van veure que el vidre de l’habitatge d’on havien sortit els individus estava trencat. Van comprovar que dins del domicili no hi havia ningú però tot estava regirat i en diverses estances hi havia restes de marihuana pel terra, així com restes de bosses.

  La unitat d’investigació que es va fer càrrec del cas va localitzar el propietari de  la finca, que va quedar investigat com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

  Els mossos van iniciar la recerca del vehicle que els testimonis havien descrit. Aquest va ser localitzat sota un pont de l’autovia C-31. El vehicle desprenia una forta olor a cremat, les claus estaven posades al contacte i dins del maleter hi havia restes de marihuana.

  El mateix dia, els investigadors van localitzar i detenir, a  la nostra ciutat, el propietari del vehicle. L’home va manifestar que se li havia avariat i l’havia deixat sota el pont. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions. El detingut, que té antecedents, van passar el 18 de gener a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, qui  va decretar la seva llibertat amb càrrecs.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies