• Categories
 • Max Martínez (CA Xaloc), classificat per al mundial de natació amb aletes

  25/01/2016
  Max Martínez, amb les medalles obtingudes a Poznán penjades

  El passat cap de setmana (23 i 24 de Gener), un nedador de l’Aquàtic Club Xaloc, en Max Martínez, va participar a la primera ronda de la lliga mundial de natació amb aletes a la ciutat de Poznán, a Polonia. El guixolenc, únic representant estatal de la competició, que competia en les proves de 800 superfície, 400 superfície i 200 superfície, va aconseguir pujar al podi en tercera, segona i primera posició, respectivament i realitzar les mínimes que es requereixen per anar amb la selecció estatal als propers campionats del món per seleccions que es realitzaran a Annemasse (França), on competirà amb nedadors de la seva categoria; i a Volos (Grècia), on formarà part de la selecció Sènior, una categoria per sobre.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies