• Categories
 • La CUP estrena local

  27/01/2016

  L’Assemblea Local de la CUP Guíxols presenta el seu nou local situat al carrer d’Almeria, 17 i l’acte d’inauguració tindrà lloc el dia 29 de gener amb la intervenció del diputat de la Generalitat de Catalunya per la CUP-CC, Benet Salellas.

  El local no només restarà a disposició de la CUP i de les seves assemblees obertes, sinó que serà un espai per tots els ciutadans de Sant Feliu de Guíxols en què s’hi preveu fer xerrades de diverses temàtiques socials i problemàtiques així com també actes com presentacions de llibres, vídeo fòrums,… També serà espai d’exposició i promoció d’artistes locals així com un racó on diverses associacions de la ciutat podran trobar-hi un lloc de reunió amb l’únic requisit de demanar-ho amb antelació. L’Assemblea Local de la CUP pretén que sigui un espai de referència en la societat ganxona.

  Amb la creació d’aquest espai lúdic i cultural, la formació reverteix en el poble l’aportació de 360€ que rep de les arques municipal, un racó on, “després de molts esforços i reciclatge” podran discutir, debatre i “capgirar Guíxols” tal com dicta la filosofia de la CUP.

  La CUP Guíxols aprofita per a convidar a tothom a la inauguració i a participar en les seves assemblees obertes i els debats que serviran per “lluitar per un poble més transparent i just on les decisions importants siguin preses pels ciutadans en processos oberts i participatius”.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies