• Categories
 • Els set pecats capitals

  03/02/2016
  Un moment de la presentació dels Reis Carnestoltes "Colla Els Trempats", el passat dissabte
  Ja hi tornem a ser!
  Ha passat tot un any. Dotze mesos d’ensopiment, d’anar cada dia a la feina, de vestir-nos com toca… S’ha acabat! Ara, i per uns dies, traurem el pitjor de tots vosaltres!
  Serem malèfics. Desvetllarem instints ocults, obscurs impulsos. No us avergonyiu!
  No us esteu de res! Si el veí té més que vosaltres, envegeu-lo. Si us obligueu a fer dieta per agradar els altres afarteu-vos de menjar i també, i sobretot, de beure. Si us fa mandra llevar-vos de bon matí per anar a treballar, que hi vagi l’amo. Si, tot i intentar estalviar, no arribeu a final de mes, no pagueu deutes als que més tenen.
  Enfadeu-vos tant com faci falta i sentiu-vos orgullosos de ser com realment sou. I per últim, però no menys important, practiqueu matí, tarda, vespre i nit el que en diuen sagrat deure que un dia imposà el matrimoni.
  Però amb llibertat, amb golafreria, gaudint-ne al màxim. En això sí que haureu d’apartar la mandra i fer-vos hi tant com pugueu. I així quan aquests magnífics dies passin, i deixem d’estar més o menys perjudicats, ens sentirem ben satisfets i podrem tornar tots a les nostres rutines, a ser els que quotidianament som i, tot i enyorar el que hem tingut, amagarem ben endins el tresor dels records d’aquesta festa fins que arribi la propera.
  Que, no en dubteu, arribarà.
  BON CARNAVAL A TOTHOM!
  Colla Els Trempats


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies