• Categories
 • La CUP va inaugurar el seu local del carrer Almeria

  03/02/2016

  El dia 29 de Gener del 2016 l’Assemblea local de la CUP Guíxols va inaugurar el seu local al Carrer Almeria,17.

  L’acte va tenir lloc a les 8 del vespre en un ambient distès i hi van estar presents diferents assemblees locals de la CUP i diferents entitats socials així com la visita més esperada,  la del membre i cap de llista de la CUP-CC per Girona Benet Sallellas.
  L’acte va estar presidit pel parlament d’un dels membres de l’Assemblea Local, que va dirigir-se als assistents  per tal de fer una crida, no tan sols a participar en les Assemblees, sinó també a la participació ciutadana i a donar suport les diferents lluites socials tant de les CUP com de les entitats socials ganxones.
  Tannmateix, el parlamentari Benet Salellas també va dirigir unes paraules als assitents i va incidir en que l’assemblea de la CUP Guíxols és un grup de treball “que em va transmetre molt bones sensacions durant la campanya eletoral del 27S”. També va asegurar que “és la feina de grups com aquests els que donen sentit a la CUP” i per acabar els va encoratjar a “seguir fent feina de formigueta” tal com dicta la ideologia del partit anticapitalista.
  Després d’escoltar tant a Benet Salellas com al representant de l’ Assemblea de Guíxols de la CUP, la vetllada va continuar amb música i bona sintonia fins ben passades les onze de la nit. La inauguració va acabar amb un brindis i mols bons desitjos.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies