• Categories
 • Nota de l’Associació de Festes Ganxones en relació al Carnaval 2016

  04/02/2016

  Després de que el passat dia 7 de gener de 2016 i següents, es fes públic a diversos mitjans de comunicació i xarxes socials l’escrit de desvinculació de l’Associació de Festes Ganxones pel que fa a l’organització dels actes del Carnaval 2016, els membres d’aquesta entitat, els qual ens varem reunir el passat 25 de gener, volem fer un aclariment al respecte i fer saber quines són les nostres intencions com entitat local.

  La decisió de l’Associació de desvincular-se del carnaval de 2016 va venir, per una part, perquè el govern es va desentendre de l’acord que s’havia redactat entre l’Associació de Colles de Carnaval Ganxones, l’Associació de Festes Ganxones i l’anterior equip de govern, en el qual s’aprovava el carnaval que es volia pel 2016 així com el seu recorregut, i es deixava oberta la possibilitat pel 2017 d’una possible baixada per la carretera de Girona, sempre i quan fos viable i es tinguessin en compte els inconvenients que presentava; i per altre part, pels motius i discrepàncies que hi ha hagut posteriorment amb les altres parts implicades en el carnaval, manifestades en l’escrit de desvinculació presentat a l’Ajuntament el passat 23 de desembre de 2015.

  L’Associació de Festes Ganxones vol deixar clar que en l’escrit només es desvincula del carnaval de 2016, en cap cas del carnaval de 2017, ni de la resta d’activitats en les quals col·labora voluntàriament durant l’any. Que estem oberts al diàleg tant amb l’Ajuntament com amb l’Associació de Colles de Carnaval Ganxones per tirar endavant el carnaval de 2017 i el recorregut aprovat per les colles si realment és viable, sempre i quan es vulgui la nostra col·laboració i hi hagi un bon enteniment entre les tres parts, ja que creiem que hi ha temps suficient per estudiar bé el recorregut de la carretera de Girona, i confiem en què l’Ajuntament farà tot el possible per tenir els informes que calguin al respecte per la seguretat tant dels participants com del públic, i perquè aquest canvi afecti el menys possible a les colles que vénen de fora, que creiem també s’han de tenir en compte pels anys que porten desfilant en el nostre carnaval.

  Per últim, animar a totes les persones que vulguin col·laborar en el carnaval que ho facin, i visquin l’experiència des de dins. Bon Carnaval !!!

   

  Els membres de l’Associació de Festes Ganxones reunits el passat 25 de gener de 2016.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies