• Categories
 • El Club Nàutic acull la 26a edició del Trofeu Samaranch per les classes Europa i 420

  05/02/2016

  Sant Feliu prepara per aquest cap de setmana carnavalesc una nova edició del Memorial Samaranch per les classes Europa i 420. Es tracta d’una regata puntuable pel Campionat de Catalunya de les dues classes que integra i que constarà de sis proves repartides entre les dues jornades. Els regatistes participants hauran de completar un mínim d’una de les sis mànegues previstes, i es descartarà la pitjor de cada cinc.

  Tant dissabte com diumenge, les proves s’iniciaran al punt del migdia. L’hora límit per les sortides del darrer dia serà dos quarts de cinc de la tarda per tal de facilitar el retorn dels participants en una hora prudencial, després de la qual es procedirà a l’entrega de premis.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies