• Categories
 • El Guíxols Escena de primavera representarà sis espectacles

  11/02/2016

  La cartellera teatral del Guíxols Escena creixerà aquesta primavera fins a les sis representacions, totes al teatre municipal Narcís Masferrer. Començarà el 19 de març (21 h) amb el muntatge de gran format Els veïns de dalt, una obra escrita i dirigida per Cesc Gay i coproduïda pel Teatre Romea, amb Pere Arquillué, Àgata Roca, Carme Pla i Jordi Rico. L’altra representació de gran format serà, el 15 d’abril (21 h), Marits i mullers, dirigida per Àlex Rigola, sobre un text original de Woody Allen.

  El regidor de Cultura, Jordi Vilà, va destacar l’“aposta ambiciosa” per impulsar el teatre al municipi, amb una programació que completen el musical Tom Sawyer detectiu, que implicarà un cor d’alumnes de l’escola de música local (26 de març); el monòleg Ciara, amb Àngels Bassas (2 d’abril); els contes teatralitzats de Carme Pla a Humor humà (7 de maig), i El test (28 de maig), amb David Bagès, Dolo Beltran, Mima Riera i David Vert.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies