• Categories
 • Els Mossos de Sant Feliu enxampen “in-fraganti” un lladre a Platja d’Aro

  12/02/2016

  Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Feliu, en un operatiu conjunt amb agents de la Policia Local de Platja d’Aro, van detenir, el passat 4 de febrer, un home de nacionalitat algeriana, de 58 anys d’edat i veí de Barcelona, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força.

  Els fets van passar cap a dos quarts d’onze de la nit del passat 4 de febrer, quan agents de la Policia Local de Platja d’Aro, van rebre la trucada d’un home que deia que estaven robant a la seva segona residència ubicada al municipi de  Castell-Platja d’Aro. L’home, que es trobava a Bèlgica, on resideix, afirmava que ho estava veient a través de les càmeres de seguretat del seu pis.

  Immediatament, patrulles de la Policia Local de Platja d’Aro i dels Mossos d’Esquadra es van dirigir al lloc. Quan es disposaven a fer comprovacions del pis d’on provenia l’avís de robatori, van sentir sorolls i van veure llums intermitents en una de les terrasses d’un altre habitatge. En accedir a l’apartament els agents van trobar restes de menjar a la taula del menjador i, dins d’una habitació, amagat un home.

  També van localitzar una bossa preparada que contenia dues alicates, un parell de guants, una llanterna, un DVD, dos carregadors elèctrics, entre altres objectes.

  Els policies van observar que l’home havia entrat per la terrassa escalant. Posteriorment, en anar a l’apartament d’on provenia l’avís de robatori van comprovar que també havia estat saquejat. En aquest cas l’autor també havia entrat per la terrassa. Després d’identificar-lo, els policies van detenir l’home com a presumpte autor dels dos robatoris amb força.

  El detingut, que no té antecedents, va passar el passat dia 6 de febrer a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

  1 comentari

  1. Alfons ha dit:

   1/ L’enxampen “in fraganti”, o sigui en plena “feina” de ROBAR.
   2/ El detenen com a PRESUMPTE autor del robatoris.
   3/ El deixen en LLIBERTAT. Això sí: amb càrrecs.
   … pot ser no el veuran més … fins que el tornin a detenir un altre dia en un altre lloc …


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies