• Categories
 • Es signarà a Sant Feliu el Manifest d’Infermeria i Salut Escolar de Catalunya

  12/02/2016

  El proper dissabte 13 de febrer a les 12h, a l’Espai de Congressos i Reunions del Monestir, es llegirà i signarà el Manifest d’Infermeria i Salut Escolar de Catalunya, promogut per l’Associació Catalana d’Infermeria i Salut Escolar (ACISE).

  Aquest manifest va sorgir en el marc de la celebració del I Congrés Català d’Infermeria i Salut Escolar el passat mes de setembre al Monestir de Sant Feliu. A les jornades, diferents professionals que treballen per a la infància i l’adolescència van fer paleses les mancances actuals del sistema educatiu pel què fa a l’àmbit de la salut, malaltia i atenció d’infants i adolescents en l’àmbit escolar.

  Amb aquest manifest demanen el suport i adhesió de les diferents entitats, col·legis, associacions, mestres  i altres tipus d’organitzacions o professionals que tinguin algun vincle amb la infància i l’adolescència,  amb la finalitat de reclamar la presència obligatòria de la infermera escolar a totes les escoles.

  L’objectiu d’ACISE es recollir el màxim de signatures possibles per entrar el manifest al Parlament de Catalunya.

  Les AMPAS, Universitats, Associacions, Fundacions, Entitats públiques o privades que hi vulguin donar suport han d’enviar un mail. Les persones físiques poden signar en aquest enllaç. El termini per adhesions i signatures és el 30 d’abril de 2016.

   

  Fins a la data s’hi han adherit les següents entitats:

   

  Associació Catalana d’Infermeria Pediàtrica. (ACIP)

  Sociedad Científica Española de Enfermeria Escolar.(SCE3)

  Sindicat d’Infermeria de Catalunya. (SATSE)

  Federació d’Associacions  de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya. (FAPAC).

  Federación Española de Enfermedades Raras. (FEDER)

  Taula per a la Infància i l’Adolescència a Catalunya. (TIAC).

  Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya.

  Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona.(COIB)

  Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona. (COITA)

  Sindicat CCOO educació.

  Col·legi Oficial infermer/eres  de Girona. 

  Col·legi Oficial infermer/eres de Lleida.

  Associació d’Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya.

  1 comentari

  1. Begoña Matesanz Torrent ha dit:

   Em sembla molt necessari


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies