• Categories
 • Guíxols des del Carrer explicarà públicament el seu “no” al pressupost

  17/02/2016
  El regidor de GdC-E, Jordi Lloveras.

  El proper divendres dia 19 de febrer, a la biblioteca municipal, Guíxols des del Carrer-Entesa (GdC-E) explicarà el seu no als pressupostos. L’acte,  que començarà a les 7 de la tarda, s’emmarca dins la seva línia habitual de transparència i participació ciutadana,  amb un col·loqui i xerrada obert a tothom en què el regidor de la formació argumentarà el seu vot negatiu als pressupostos municipals i, alhora, s’aprofitarà per donar un repàs a aquelles coses que han quedat en el tinter, per replantejar-les el mes de març quan l’equip de govern incorpori al pressupost vigent el romanent de la liquidació del 2015.

  Cal recordar que la formació d’esquerres  manté oberta la seva bústia al web per traslladar als regidors del govern les queixes i suggeriments que arribin o bé portar-les directament al ple municipal en forma de pregunta.

  Darrerament els han arribat preocupacions referents a qüestions d’urbanisme, com ara l’obertura pendent del carrer Santa Magdalena fins al carrer de les Eres o un problema veïnal a la plaça interior del grup Sant Feliu Nou. També hi ha hagut qüestions tecnològiques sobre la inacabada instal·lació de fibra òptica o d’altres de caire social, com ara una queixa referent a la cobertura de vuit noves places a l’escola bressol només amb mitja jornada laboral o una altra sobre la renovació i ampliació de
  cartelleres públiques per activitats no comercials existents a la ciutat.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies