• Categories
 • Acomiaden una treballadora de la Residència Gent Gran per una baixa justificada

  18/02/2016

  La UGT Comarques Gironines denuncia que l’Ajuntament de la ciutat ha acomiadat una treballadora de la Residència Geriàtrica Sant Feliu Gent Gran, gestionada per la Fundació Guíxols Suris, pel fet d’haver estat de baixa mèdica justificada per malaltia comuna durant 9 dies entre el febrer de 2015 i el gener de 2016.

  La fundació gestora ha acomiadat la treballadora per causes objectives (amb una indemnització de 20 dies per any treballat) gràcies a la reforma laboral del PP, aplicant l’article 52.d de l’Estatut dels Treballadors:

  “Faltes d’assistència a la feina, tot i que siguin justificades però intermitents, que assoleixin el 20% de les jornades hàbils en dos mesos consecutius sempre que el total de faltes d’assistència en els dotze mesos anteriors assoleixi el 5% de les jornades hàbils, o el 25% en quatre mesos discontinus dins d’un període de dotze mesos.”

  El comitè d’empresa i la UGT donen suport a la treballadora i van denunciar el fet a l’Alcaldia i la Regidoria pertinent, que van manifestar la seva desconeixença i la seva contrarietat. Tot i així i segons la UGT, l’Ajuntament no ha fet res per evitar l’acomiadament injust de la treballadora d’un equipament municipal.

  La treballadora ha denunciat l’empresa –que també gestiona l’altre geriàtric de Sant Feliu de Guíxols, el de Palafrugell i l’Hospital de Palamós) perquè, al menys, reconegui la improcedència de l’acomiadament.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies