• Categories
 • Els Mossos de Sant Feliu detenen 3 homes per tràfic de droga a Sant Antoni

  18/02/2016
  El material decomissat pels mossos (Foto:COS MOSSOS)

  Els Mossos d’Esquadra van detenir l’11 de febrer tres homes a Sant Antoni de Calonge per un delicte contra la salut pública. Els acusats són veïns del municipi, de nacionalitat marroquina i tenen 24, 41 i 44 anys. La investigació es va iniciar el novembre del 2015. La policia va fer un seguit de vigilàncies i va concloure que els homes estaven venent la cocaïna des del seu domicili i també des d’un comerç, a Sant Antoni de Calonge. A més, la distribució de la droga es feia al costat d’una escola. L’operació va concloure amb l’entrada a l’habitatge, on van arrestar dos dels implicats. També hi van trobar 480 grams de cocaïna, 86 grams de cocaïna en roca, 70 paperines de la droga a punt per vendre, dotze mòbils, dues balances de precisió i 4.810 euros en efectiu. Seguidament, es va escorcollar la botiga, on van enxampar el tercer home. Des dels jutjats de Sant Feliu es va ordenar l’ingrés a la presó de dos d’ells i el tercer va quedar en llibertat amb càrrecs.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies