• Categories
 • Sant Feliu homenatja Muriel Casals

  18/02/2016
  Una cinquantena de persones van acudir a l'acte (Foto:ANC)

  En un acte senzill que va tenir lloc a la 1 del migdia d’aquest dimecres 17 de febrer, Guíxols per la Independència – ANC va retre homenatge a Muriel Casals i Couturier.

  Als peus de l’estelada del Passeig del Mar de Sant Feliu s’hi van aplegar una cinquantena de persones i es va llegir un emotiu escrit en la seva memòria. Posteriorment es va realitzar un minut de silenci mentre es baixava la bandera fins a mig pal i es col·locava en aquest un ram de roses.

   

  hom_muriel_2


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies