• Categories
 • Al CB Sant Feliu li falta temps per completar la remuntada (CB SANT FELIU, 56 – CB PORQUERES, 64)

  22/02/2016
  Els ganxons sabien que per ells era un partit molt complicat i molt important per tal d’apropar-se al primer lloc i que pel Porqueres era clau per a sentenciar la lliga, fins al punt que dos jugadors rivals estaven a la Copa del Rei i van agafar el tren per arribar a jugar aquest partit.
  La victòria no va poder ser perquè davant hi havia un equip experimentat i amb bons jugadors que tenien molt clar què fer en cada moment.
  El partit començava igualat, tot i la sensació que al Porqueres se’l veia més còmode dins el partit, però 3 triples del Sant Feliu deixaven un 16-16 al primer quart.
  El segon quart seguia la mateixa dinàmica de partit intens, molt treballat… Però un parcial de 0-7 als últims dos minuts permetien un petit avantatge pels visitants que, veient el partit, era prou important, arribant a la mitja part amb un 26-33.
  El tercer quart va decidir el partit, els ganxons, molt espessos en atac, no sumaven,  mentre que el Porqueres seguia mantenint els mateixos punts que els dos primers quarts. Amb només 6 punts anotats en un quart, deixava l’equip amb 18 punts de desavantatge que semblaven insalvables (32-50).
  Però tot i així l’equip no va abaixar els braços, el més còmode hagués estat rendir-se davant aquest resultat, però lluny d’això es seguia treballant, esperant l’encert que faltava en atac per sumar. Poc a poc i animats pel públic, els blaugranes anaven retallant diferències fins arribar a un -6 que arribava massa tard per capgirar el marcador.
  Tot i la derrota, cal estar orgullosos del que han fet aquests nois, que segueixen segons i treballant per arribar a final de temporada en aquesta posició amb un equip del qual molts jugadors tot just comencen els seus anys de sénior i aniran creixent perquè tenen potencial per fer-ho.
  En paraules del míster ganxó, David Vilardebó: “Al final del partit, després de fer el crit, en aixecar el cap i veure com estava el pavelló no vaig poder evitar un punt d’emoció contradictòria, feliç de veure com els familiars, amics, jugadors, entrenadors, junta… ens donaven suport i trist perquè no vam poder tornar aquest suport amb una victòria”.
  La setmana que ve toca refer-se a Llagostera.
  Punts: Pallarès (9), Fernández (4), Raúl (15), Viñas (8), Rotllán (2), Escobar (12), Padilla (-), Serrat (-), Louie (6), Illescas (-), Jiménez (-), Rubio (-).


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies