• Categories
 • Quatre detinguts a Sant Feliu per un assassinat en un polígon de Madrid

  23/02/2016
  El polígon d'Arroyomolinos, acordonat després de l'assassinat. (LA VANGUARDIA)

  La Guardia Civil ha detingut aquesta matinada, després de quatre mesos d’investigació, quatre persones a la nostra ciutat amb relació a un crim succeït al polígon d’Arroyomolinos, a Madrid. Es tracta de dos matrimonis d’una mateixa família d’ètnia gitana relacionats amb la mort a trets d’un empresari madrileny el 29 de setembre de 2015. .

  La víctima, un home de 64 anys també d’ètnia gitana, va ser abatut a trets davant el seu negoci de compravenda de furgonetes situat en aquest polígon. Segons les investigacions, tot apunta a un ajust de comptes, ja que els dos matrimonis arrestats pertanyen al mateix clan.

  En principi, la Guardia Civil s’ha emportat els 4 detinguts a la comissaria de Girona, però es preveu que properament seràn portats a disposició judicial a Navalcarnero, ja que aquell és el jutjat que es va fer càrrec de la investigació.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies