• Categories
 • Gran actuació dels ganxons en el Campionat de Catalunya Pre-Cadet de Taekwondo

  24/02/2016
  La Federació Catalana de Taekwondo va organitzar, al pavelló de la Mar Bella de Barcelona, el Campionat de Catalunya Pre-Cadet de Taekwondo en Modalitat Combats, en el qual hi participaven nois i noies nascuts els anys 2004 i 2005, amb un total de 400 competidors.
  Per part ganxona, hi van participar els taekwondistes Guillem Pujol i Ivon García Montes, que van fer un bon paper.
  Ivon va arribar fins a semifinals, realitzant uns combats amb molt de geni i aconseguint guanyar folgadament. Un cop a semifinals va haver d’abandonar per una lesió, però va aconseguir pujar al podi en tercer lloc i amb la medalla de bronze.
  Per la seva part, Guillem va estar molt bé i contra tot pronòstic aconseguir arribar a la final, demostrant que està en un bon moment i fins i tot guanyant algun combat per KO. A la final va seguir en la línia i la va guanyar folgadament per un 0-4. Va aconseguir pujar al més alt del pòdium, penjant-se la medalla d’or i aixecant una copa.
  Els dos competidors van estar molt ben dirigits per Pol Fernández.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies