• Categories
 • Presentació del darrer llibre del poeta Àngel Lozano a la Biblioteca

  24/02/2016

  El proper dijous 25 de maig a les 19h tindrà lloc a la Biblioteca Municipal Octavi Viader l’acte de presentació del nou llibre de poesia del jove resident a la nostra ciutat Àngel Lozano, anomenat “Cartas de amor”. Amb aquest, Lozano, de 19 anys, ja ha escrit 4 llibres de poesia, tot i que només dos han sortit en format paper.

  Els seus llibres recullen diverses problemàtiques socials, algunes viscudes en primera persona. Des de molt jove va trobar en l’escriptura i la poesia la manera d’explicar aquestes vivències.

  Àngel Lozano, nascut a Amposta i actual resident a Sant Feliu de Guíxols,  intenta transmetre el dia a dia de moltes situacions en aquest darrer llibre, en el qual denuncia causes com el bullying, l’homofòbia, la violència de gènere, la discriminació,…

  Podem dir d’aquest jove escriptor de poesia que té una forma diferent, lliure i directa de contar històries relacionades entre si. La idea d’aquest llibre és aprendre a no jutjar les coses per la seva pinta, forma o color, sinó pel seu contingut.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies