• Categories
 • Èxit de membres del Club Aquàtic Xaloc

  25/02/2016
  A la foto, d'esquerra a dreta: Oriol Herrera, Xavi Valenzuela, Mar Sevillano, Laia Domenech (C.A.XALOC)

  Dos nedadors del Club Aquàtic Xaloc van aconseguir 3 rècords d’Espanya el passat dissabte 20 de febrer a la Piscina Municipal La Corxera de Sant Feliu de Guíxols, durant el III Campionat de Catalunya d’Hivern de natació amb aletes, en el qual el Club Aquàtic Xaloc va quedar en tercer lloc a la classificació de clubs.
  Pel que fa a resultats individuals, cal destacar la millora de marques personals de gairebé tots els components del club local i tres rècords d’Espanya de dos dels seus nedadors Max Martínez Ruts en 200 m Superfície i Àxel Lekuona en 50m Bífin i 100m Bífin.

  No només en aigua, també per terra

  El ganxó Rafa Guerrero va quedar 3r de la seva categoria a la Mitja Marató de les Vies Verdes,  un recorregut de 21 km per les Vies Verdes, sortint de Llagostera i arribant a Platja d’Aro. El triatleta component del Club Aquàtic Xaloc va quedar en tercera posició de la seva categoria amb un temps de 1:22:27.

  Rafa Guerrero, amb el trofeu aconseguit a la mitja Marató de les Vies Verdes


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies