• Categories
 • Joan Alfons Albó ho deixa

  25/02/2016

  Joan Alfons ha dit aquest vespre al Ple Municipal que deixa la seva acta de regidor. L’exalcalde ha declarat que no pot dedicar el temps que es mereix a exercir de representant de la ciutat i per tant està sent “deslleial” a la ciutat.
  Albó desitja encert i sort a tots els regidors, especialment als qui més coincideixen amb els seus objectius i fites a assolir. Destaca que n’hi ha hagut que han deixat empremta en ell i subratlla  la professionalitat, vàlua i la voluntat sincera i bolcada al bé per a les persones i l’esforç personal.
  L’exalcaldable per CiU a les darreres eleccions comenta que ha procurat treballar a “sense pretendre cercar el meu profit, i ser sensible als anhels, somnis i necessitats dels meus conciutadans” i demana disculpes per les vegades que no ho ha aconseguit. També ha apuntat la satisfacció per la feina feta i el regust de “no haver pogut respondre a vegades als neguits d’alguns dels nostres veïns”.
  Subratlla que en ocasions ha patit “accions desmesurades per part d’alguns,  i per a mi no és de rebut afirmar que “tot s’hi val”, però aquí també és pot aplicar allò de “qui no vulgui pols que no vagi a l’era”.
  Sense dir noms, ha apuntat que el seu recanvi com a regidor serà “una persona trempada, ben preparada, sensible a les necessitats de la ciutat i a les reivindicacions de les persones, amb criteri propi i de fortes conviccions”i aquesta persona hauria de ser la número 7 de la llista de CiU a les passades eleccions, la formadora Carme Quero, de 44 anys.
  Joan Alfons Albó ha fet aquestes declaracions al Ple Municipal d’aquest vespre, en un to emocionat. Sobre aquesta dimissió, Pere Albó (MES) li ha desitjat la millor sort en la nova etapa  i ha bromejat sobre el fet que, en tenir ambdós el mateix cognom, alguna vegada els havien confós o fins i tot emparentat. Magdalena Lupiáñez (CiU) i Josep Melcior Muñoz (PSC) també li han desitjat sort i fins i tot l’alcalde Carles Motas, el seu més gran rival, li ha ofert poder mantenir una reunió cara a cara, alhora que ha lloat la capacitat de treball de l’exalcalde malgrat les discrepàncies i el fet que per ell, Albó havia estat “el repte de la seva vida”.

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies