• Categories
 • El CB Sant Feliu es refà (CB Llagostera, 56 – CB Sant Feliu, 90)

  29/02/2016
  La darrera jugada del partit, amb el marcador final al fons (CBSF)
  Després de la derrota de la setmana passada, la millor manera de refer-se era fent un bon partit com el d’aquest cap de setmana. El Llagostera va aguantar fins al minut 12, amb un 20-17, però un parcial de 0-16 a favor dels ganxons, treballat des de la defensa, trencava el partit.
  Els blaugranes van aconseguir 33 punts en el segon quart, i el resultat a la mitja part era 26-49, victòria parcial clara que donava tranquil·litat per la segona part, en què l’equip va seguir treballant bé i l’entrenador va donar minuts a jugadors que per diferents motius els necessitaven.
  Al final, un bon resultat. I, per fi, després de diverses setmanes, els ganxons han tornat a veure la cistella gran.
  La setmana que ve l’equip torna a jugar fora, a la pista del Palafolls.

  Punts: Viñas (16), Fernandez (7), Illescas (13), Serrat (3), Vicens (6), Rotllan (10), Pallarès (13), Battan (8), Rubio (3), Escobar (6), Martinez (5)


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies