• Categories
 • El Guíxols veu frenada en sec la seva progressió (AD GUÍXOLS, 0 – BASE ROSES, 2)

  01/03/2016
  Una imatge d'un partit d'aquesta temporada al Josep Sunyer.

  El Guíxols va veure aturada la seva imbatibilitat el passat diumenge amb una desfeta a casa contra el Base Roses (0-2). L’equip ganxó no va trobar la manera de superar el conjunt alt-empordanès, més ben posat sobre el terreny de joc. I, per si no era suficient amb això, els ganxons es van fer un autogol i se’ls va lesionar altre cop Marc Sala, fet que va delmar encara més els blaugranes, que presentaven un munt de baixes en defensa. Malgrat tot, els ganxons no es van donar per vençuts en cap moment.

  En línies generals, el Guíxols va fer un partit fluix i descontrolat. Tot i intentar-ho, els ganxons pràcticament no van xutar  entre els tres pals en tot el partit.

  El matx va començar amb els ganxons atacant sense encert. Manu hi posava el cor i la rauxa, però tenia el punt de mira desviat i els rosincs, en la segona aproximació, ja van marcar: el ganxó Bilal va desviar una centrada-xut dels rosincs cap a la seva pròpia porteria i va avançar l’equip contrari (12′).  Els ganxons no van acabar de reaccionar, malgrat alguna ocasió de Manu i Carlos López,  que va estar força desaparegut.
  A la represa, Ivan Quintana -que va dirigir els seus des de fora el camp per sanció- va fer un canvi ofensiu fent entrar Santamaria pel desafortunat Bilal, recol·locant Garrido com a central. Els blaugrana van sortir a empatar, però no van saber traduir el domini amb ocasions de gol. La lesió de Marc Sala i el segon gol van deixar l’equip tocat i sense poder de reacció. d

  A.D.Guíxols: Yassin, Marc Sala (Guillem, 60´), Bilal (Santamaria, 45), Gerard Gómez, Riki, Garrido, Manu, Chamizo, Carlos López, Musa (Xavi Mora, 69´) i Callicó.

  Base Roses: Ricard López, Èric (Raul, 79´), Mínguez, Chus (Joel, 85´), Mito, Blas, Òscar, Pitu, Fran, David (Ricard, 64´) i Justafré.

  Gols: 0-1 (12´) Bilal (p.p.). 0-2 (77´) Xus.

  Àrbitre: Jiménez Gordo. T.G.: A Santamaria i Musa. I Èric, Raul, Chus i Mito.

  La propera setmana, partit a Sant Gregori, dissabte a la tarda, en què els guixolencs no poden perdre més punts.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies