• Categories
 • L’IES Sant Feliu presenta un projecte de dansa pioner a les nostres comarques

  01/03/2016
  Un dels assajos previs a la representació que tenen lloc al Pavelló Carles Nadal. (IES SANT FELIU)
  L’IES Sant Feliu de Guíxols porta a terme un projecte pioner a les comarques gironines destinat a donar una gran oportunitat als 120 alumnes de quart d’ESO. És un projecte que només s’ha fet a l’INS Jaume Mimó de Cerdanyola del Vallès i a l’INS Piu i Quer de Manresa.
  El projecte és un taller intensiu de dansa que realitza el coreogràf holandès Wilfried van Poppel i la ballarina basca Amaya Lubeigt, amb un equip de 5 assistents, i treballaran amb tots els alumnes de quart. El taller es realitzarà en horari lectiu i es tracta de ser capaços de treballar junts i fer una coreografia en 5 dies. El lema de la companyia DeLoopers és: “Si les persones poden ballar juntes, poden viure juntes”.
  Es tracta d’un projecte ambiciós i que es pot realitzar gràcies al finançament i mitjans tècnics i humans proporcionat pel Rotary, el Consell Comarcal del Baix Empordà, l’Ajuntament i la Cambra de Comerç.
  El resultat del taller es podrà veure en dues representacions: el divendres dia 4 i dissabte dia 5 de març al Teatre Auditori Narcís Masferrer, a les 21h.
  Per veure més informació sobre el projecte, podeu veure  el documental “Five Days to Dance”.

  1 comentari

  1. De un suajer ha dit:

   Increible actuasion de estos shicos de l’ies sant feliu. Me a enkantado la foto, representa musho de el trabago esho.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies