• Categories
 • “Els veïns de dalt” tindrà una segona representació

  02/03/2016
  Fa poc més d’un parell de setmanes que l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament va presentar la programació Guíxols Escena. Aquesta setmana s’ha anunciat que ja s’ha esgotat la totalitat de les entrades per a l’obra teatral “Els veïns de dalt”. I per evitar que hi hagi públic que es quedi sense veure aquesta divertida comèdia de Cesc Gay, la reacció ha estat ràpida: es farà una nova sessió, el mateix dia, tres hores abans.
  Així, la peça teatral “Els Veïns de dalt” té les entrades esgotades per a la sessió de les 21h del dia 19 de març, i es posen a la venda, ja des d’avui mateix, les entrades per a una nova sessió a les 18h del mateix dia.

   

  ELS VEÏNS DE DALT, amb Pere Arquillué, Àgata Roca, Carme Pla i Jordi Rico
  Text i direcció: Cesc Gay
  Una coproducció d’Elefant, Teatre Romea, Mola Produccions i Trasgo Producciones.
  Les coses cauen pel seu propi pes. De dalt a baix. Vés per on, la vida, el sexe i totes les comunitats de veïns comparteixen una mateixa llei: la de la gravetat. I en aquesta comèdia àcida, sota la força gravitatòria d’Els veïns de dalt, hi ha un retrat social i tots els nostres temors de la vida de parella.
  Si l’escriptura precisa de Cesc Gay és la dutxa matinera que ens cal per desvetllar-nos, l’humor hi fa d’escalfador i li dóna la temperatura justa que la converteix en un plaer sensual.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies