• Categories
 • Avui, xerrada familiar de Juanjo Fernández al Teatre

  03/03/2016
  Juanjo Fernández, en un altre acte organitzat per la Fundació, fa un parell d'anys (J.FERRANDO/FUNDACIÓ COR DE MARIA-SANT JOSEP)

  Avui dijous 3 de març, al Teatre-Auditori Municipal, tindrà lloc a les 21.30h una xerrada gratuïta i oberta a tothom  que portarà per títol “Que No Pateixi o Que No Creixi? Enfrontar-se a l’adversitat, el dolor i la mort” i que està organitzada per la Fundació Cor de Maria – Sant Josep i l’AMPA d’aquestes escoles. El ponent serà Juanjo Fernández, col·laborador habitual en actes d’aquest tipus organitzats per aquesta Fundació.

  La xerrada versa sobre un tema del qual potser no ens agrada pensar-hi, i és ben cert que la nostra societat fa grans esforços per “amagar”: la mort, per així “estalviar” el dolor. Però, per benintencionat que pugui ser aquest esforç, es realitza negant als fills la possibilitat de superar les adversitats en la certesa que poden confiar en aquells que els estimen.

  Aquesta xerrada servirà per conèixer què ajuda a superar la tristesa i el dolor i també per descobrir de manera activa i participada com fer que els nostres fills creixin més forts, més autònoms, més sensibles i amb una millor autoestima.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies