• Categories
 • Propers concerts de l’entitat TZVR a l’antic escorxador

  09/03/2016
  La Sala TZVR, situada a l'antic Escorxador, el dia de la seva inauguració, l'any 2012. (LUIS BENAVIDES/BINAURAL.COM)
  L’associació TZVR (antiga Atzavara) ha programat uns concerts per aquest mes de març, que tindran lloc a la seva sala situada a l’antic escorxador de la carretera de Palamós.
  En primer lloc, el proper divendres 11 març a les 20,30 h hi actuaran els reapareguts Bullitt amb Benzine i els palafrugellencs Bad Mongos. Els ganxons Bullitt presentaran el seu nou treball Sparks.
  I pel diumenge de Pasqua, 27 de març, han programat el festival BBQ from Hell, coincidint amb el quart aniversari de la Sala TZVR. La sèrie de concerts s’iniciarà a les 6 de la tarda i s’allargarà fins la matinada, i hi actuaran els grups Crim, Biscuit, Please Wait, Anchord i One for Apocalypse.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies