• Categories
 • Conferència sobre salut, felicitat i ment

  10/03/2016
  El proper divendres 11 de març, a les 19:30 h, a l’Espai de Congressos i Reunions del Monestir  (Sala Abat Panyelles) tindrà lloc una conferència organitzada per la Càtedra Martí Casals de Medicina i Salut en l’Àmbit Rural i el Museu d’Història-Espai del Metge i de la Salut Rural. El ponent serà Manel Sans, Cap de Cirurgia General i Digestiva de l’Hospital Universitari de Bellvitge i Professor de Cirurgia de la Universitat Central de Barcelona.

  En la ponència, anomenada “Salut, felicitat i ment”, es parlarà sobre els conceptes de salut i felicitat, des d’un punt de vista històric i actual. Després d’una revisió estructural i funcional de la ment, posarà en valor la importància que té la dinàmica mental sobre la salut i la felicitat i es podrà comprovar com influeix d’una manera decisiva sobre la salut física i mental i sobre la felicitat.

  Activitat gratuïta i oberta a tothom


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies