• Categories
 • Presència del Club Aquàtic Xaloc en proves esportives a Banyoles

  11/03/2016
  El passat diumenge 6 de març el Club Aquàtic Xaloc va tenir una bona participació a la mitja marató i a la volta popular de Banyoles. Jordi González i Marc Roura van aprofitar la mitja marató per fer una posta a punt i
  preparar el triatló de distància B que es celebrarà properament a les Terres de l’Ebre. Josep Maria Esteva va obtenir molt bons resultats i Mireia Borrego va fer la volta a l’Estany.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies