• Categories
 • Una proposta teatral prometedora per diumenge tarda

  11/03/2016

  El proper diumenge 13 de març a les 6 de la tarda i dins el Concurs de Teatre Amateur de Sant Feliu, es representarà al Teatre Auditori Municipal l’obra “L’art de la comèdia” , d’Eduardo de Filippo i amb direcció de Joan Torrents, a càrrec de la Compania Els Carlins del Casal Familiar i Recreatiu de Manresa.

  L’obra tracta sobre el director d’una modesta companyia de teatre, Oreste Campese, que va a demanar ajuda al nou governador civil, acabat d’arribar al poble, després de l’incendi de la carpa mòbil on actuava la companyia. Després d’aquesta visita el governador en rep d’altres i l’argument juga a confondre l’espectador, que no sap si els visitants són els personatges reals o, en canvi, són actors de la companyia de teatre d’Oreste Campese
  .


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies