• Categories
 • Actes de la CUP per aquest cap de setmana

  16/03/2016

  El dia 18 de març i amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de la Dona Treballadora (8 de març) es projectarà al local de la CUP a Sant Feliu el documental “Aguantando el tipo”, que mostra la lluita de les 337 dones obreres de l’empresa Jaeger Ibèrica (actual Magnetti Marelli) contra la discriminació salarial per motius de gènere. Les dones varen fer de tot per tal que l’empresa complís la sentència que els tribunals varen dictaminar en favor de les dones de Jaeger.  Aquestes dones foren pioneres en aquest tipus de lluita i influenciaren altres empreses a seguir el mateix camí.
  En acabar el documental, Tània Mercader, obrera i dirigent de la lluita de Jaeger Ibèrica, donarà més detalls d’aquella honorable lluita de la dona obrera per assolir la igualtat laboral.

  Cadena humana pels refugiats

  La CUP també pren part en la la concentració i cadena humana arran de mar que tindrà lloc a Sant Feliu el 19 març, que forma part d’una jornada internacional contra el feixisme, el racisme, la islamofòbia i pels drets de les refugiades, impulsada per moviments unitaris d’arreu d’Europa.

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies