• Categories
 • Rafa Guerrero finalitza lesionat la Marató de Barcelona

  16/03/2016
  Rafa Guerrero, al davant en la foto, va poder acabar la Marató de Barcelona (CA XALOC)

  El triatleta ganxó Rafa Guerrero, un dels esportistes més versàtils del Club Aquàtic Xaloc, va demostrar el poder de la ment sobre el cos. El passat diumenge 13 de març va participar a la Marató de Barcelona amb el peu esquerre lesionat, i durant la cursa, es va fer mal al genoll dret. Tot i així, va acabar els 42 quilòmetres en 3 hores, superant la seva marca personal de l’any passat. A la fotografia el veiem a la final liderant un grup de maratonians.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies