• Categories
 • Thierry d’Argoubert i Manel Garganté, campions del XXI Memorial J. Albó

  21/03/2016

  El Valentina de Thierry d’Argoubert (MP) es va proclamar vencedor del XXI Memorial Joan Albó del Club Nàutic Sant Feliu en la categoria d’ORC, mentre que el Lluerna de Manel Garganté (CN SFG) va guanyar en el sistema de mesurament tradicional RI.

  L’Oreig de Martí Gelabert i el Fanytas d’Ingrid Banús, ambdós del CN Port d’Aro, van fer el segon i el tercer lloc en la modalitat d’ORC, puntuable per la Copa Catalana Zona Nord. 

  En la categoria RI, en què van participar set regatistes sense puntuar per la Copa Catalana, el Nòmada III de Melcior Soler (CNSFG) es va emportar el segon lloc i el Minimimi de Dani Muñoz (CVP) va obtenir el bronze. 

  El XXI Memorial Albó es va portar a terme al llarg de dues jornades d’aquest cap de setmana, amb un total de dues proves disputades. La primera, dissabte, va ser de caràcter costaner amb sortida a Sant Feliu fins a les Illes Formigues passant per la llosa de Palamós i amb tornada al port ganxó. El vent va bufar de garbí a una velocitat de 8 nusos. 
  Aquest diumenge la regata fou de sotavent-sobrevent amb un vent de 5 nusos que finalment va minvart de direcció 135 graus i que va permetre celebrar una única prova.

  Ambdues jornades de competició van cloure amb una botifarrada popular entre els participants. L’entrega de premis va tenir lloc diumenge, després de la regata.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies