• Categories
 • Sortida dels Amics del Museu per celebrar el 150è aniversari de Ramon Casas

  31/03/2016
  Barcelona. Exposició Ramon Casas al Museu del Modernisme
  El diumenge 17 d’abril  els Amics del Museu de Sant Feliu faran una visita al Museu del Modernisme de Barcelona per admirar l’exposició de dibuixos i pintures de Ramon Casas. Enguany es celebra el 150è aniversari del pintor i s’ha inaugurat una exposició de la seva obra al Museu del Modernisme de Barcelona. La seva obra pictòrica, força difosa, actualment està dispersa per museus i col·leccions particulars.
  En aquesta sortida es podrà veure, no només la mostra dels seus quadres, sinó que també el contingut del Museu, amb el mobiliari, escultures, vitralls i peces de decoració que conté. A la tarda està previst fer un tomb pel Passeig de Gràcia per admirar les cases modernistes (Batlló, Milà, Lleó Morera). Tant al Museu com a la passejada de la tarda hi haurà un guia acompanyant.

  Santiago Rusiñol, amb Ramon Casas, varen estar a Sant Feliu en un dels viatges amb carro que organitzaven. Va ser en ocasió de l’Exposició de Belles Arts que va tenir lloc l’any 1892, en ocasió de la inauguració del nostre tren.

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies