• Categories
 • L’Agrupació Teatral Benet Escriba triomfa a Sant Feliu de Codines

  06/04/2016
  Els sis guardons obtinguts per la Benet Escriba a Sant Feliu de Codines.
  El passat 6 de març, a la tarda, i amb l’obra “EL CANT DE LA CIGALA” d’Alfonso Paso, traduïda al català per Ricard Pelló, l’Agrupació Teatral Benet Escriba va participar en el XXXIIIè CONCURS DE TEATRE AMATEUR VILA DE SANT FELIU DE CODINES.
  Diumenge passat, dia 3, era el lliurament de premis i els ganxons, tot i considerar que la vetllada els havia quedat bé, potser la millor feta fet fins ara, no tenien gaires esperances degut a la competència de deu obres i els seus corresponents actors i actrius. La Benet Escriba, però es va emportar sis premis, tota una injecció d’optimisme del que estaven bastant necessitats:
   Primer premi a l’escenografia
   Segon premi a la millor obra
  Premi a la Votació Popular
  MIQUEL PARADEDA, primer premi al millor actor en paper principal
  SANDRA MORA , tercer premi a la millor actriu en paper principal i
  ROSER DESCAYRE i RICARD PELLÓ, primer premi a la direcció


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies