• Categories
 • Un periodista letó fa el recorregut de la Via Catalana amb companyia ganxona

  08/04/2016
  Ozols, a la sortida d'Alcanar, amb les banderes estelada i letona.

  El periodista letó Otto Ozols, que recorre la Via Catalana de 2013, serà acompanyat per ganxons al seu pas per terres gironines. Ozols té la voluntat d’informar del Procés quan torni a Letònia.

  El dia 17 d’abril el periodista letó Otto Ozols entrarà a peu per terres gironines en la seva aventura de seguir la històrica trajectòria de la Via Catalana de 2013. Tal com han informat diversos mitjans, l’Otto té l’ànim d’informar del nostre país a Letònia. Va sortir d’Alcanar, a les Terres de l’Ebre, fa uns dies, i arribarà a Vidreres el dia 17 a la nit. Com ha passat a cada etapa que fa, amics de l’ANC i membres d’entitats excursionistes el van acompanyant en el camí. Diverses entitats han fet una crida als qui el vulguin acompanyar el dia 18 (dilluns) en el seu camí de Vidreres a Girona (27 kms) a través d’aquest correu.  Ja hi ha diversos ganxons, entre ells l’exdiputat Toni Strubell, que és el coordinador d’aquest tram,  que s’han interessat per anar de Vidreres a Campllong (15 km) i de Campllong a Girona (12 kms). El letó sortirà de Vidreres a les 10 i té previst d’arribar al peu de l’escalinata de la Catedral de Girona al voltant de les 4-5 de la tarda (molt aproximadament) on l’esperarà gent. L’endemà farà de Girona a Bàscara i l’endemà a Figueres…

   

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies