• Categories
 • L’assemblea local de Procés Constituent manté no convertir-se en partit polític

  09/04/2016
  Arcadi Oliveras, impulsor de PrC, i Jordi Lloveras, membre de PrC i regidor a l'Ajuntament

  L’Assemblea Local de Procés Constituent (PrC) de Sant Feliu i Vall d’Aro va decidir, en el marc de  l’última trobada realitzada divendres passat, donar suport als documents aprovats en l’Assemblea General i mantenir-se com a grup actiu una vegada renovat el grup de coordinació local. En l’última Assemblea General, feta a Cornellà el passat mes de març, PrC es va mantenir com a moviment sòcio-polític, impulsor d’idees i catalitzador d’iniciatives, però sense la necessitat de convertir-se en un partit polític. La finalitat de PrC és la de continuar aprofundint la col·laboració i confluència de tots els espais de l’esquerra rupturista, en el benentès que les propostes que defensa de transformació social, procés constituent popular i referèndum nacional poden ser punt de trobada entre totes aquestes forces d’esquerres.

  L’Assemblea General de Cornellà, i així ho va ratificar també divendres passat l’assemblea local, va situar el municipalisme com l’espai de política institucional necessari per continuar creixent la base social que ens porti cap a la ruptura i la República Catalana del 99%. En aquest sentit, l’assemblea local de Sant Feliu i Vall d’Aro va decidir continuar mantenint, com ha fet fins ara, el seu suport i la seva implicació amb Guíxols des del Carrer, plataforma ciutadana que en l’actualitat té un regidor a l’Ajuntament, però, al mateix temps, va decidir obrir un nou període de trobades amb altres forces polítiques municipals de l’esquerra transformadora que, des de la confluència i la transversalitat, puguin tenir objectius semblants.

  L’Assemblea Local de Sant Feliu i Vall d’Aro és una de les sis assemblees locals que Procés Constituent té actives arreu de les comarques gironines i en l’actualitat compta amb una trentena de persones adherides de Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro i Castell-Platja d’Aro.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies